INLOGGEN
Registreer

VEILIG EN BETROUWNBAAR
REGISTREREN

 
 
VIA SKYPE

Je geeft al je gegevens op, inclusief je skype naam. Een van onze onthaalvrijwilligers contacteert je via een videogesprekje op skype, waar je jezelf en je identiteitskaart toont (zodat we zeker zijn dat je niet te oud bent).

Na je registratie krijg je automatisch een mailtje met meer info over de onthaalmomenten en het goedkeuren van je account. Onthaalmomenten gaan wekelijks door op maandag- en woensdagavond.

Lukt het voor jou niet om op deze momenten te Skypen? Registreer je dan toch via hetzelfde formulier en stuur een mailtje naar onthaal@weljongniethetero.be, en dan activeren we je account via een andere weg.  

 
MET ID-LEZER

Zorg ervoor dat je de laatste versie van de eID software geïnstalleerd hebt. Indien je Firefox gebruikt moet je ook zorgen dat je de eID extensie geinstalleerd hebt. Bij Chrome en Edge is dit niet nodig.

Steek je eID in de kaartlezer en klik hieronder op 'Registreren met eID'. Je zal dan een popupje krijgen waar je je eID certificaat moet selecteren. Vervolgens dien je je pincode in te geven zodat we zeker zijn dat jij het bent. Indien je nog niet te oud bent zal je vervolgens een registratieformulier krijgen. Vul je gegevens in en klik op 'Registreren'. Je krijgt een mailtje met verdere instructies.

Lukt het niet via eID? Registreer je dan via het Skype-formulier en stuur een mailtje naar onthaal@weljongniethetero.be, en dan activeren we je account via een andere weg.

 
REGISTREREN VIA SKYPE REGISTREREN MET eID